Raňajky do postele sú romantické, no nerozumné

Pred takými troma rokmi, sme si s priateľom kúpili nové matrace. Vyhľadali sme si akciu na matrace Segum, vybrali naozaj výhodné kúsky a priniesli si ich domov. Keďže sme matrace kúpili naozaj za pár drobných, nepristupovali sme k nim veľmi zodpovedne. To sa nám vyplatilo naozaj nepekne. Viete ako? Tak, že sme ich museli po dvoch rokoch opäť vymeniť. Preto by som vám rada predstavila päť činností, ktoré by ste na svojej posteli, respektíve na matraci, nemali nikdy robiť. Verte, že sa to vyplatí.
Osoba sedí na posteli, prezerá si fotografie a sedí pri nej zajac.jpg

  1. Nejsť a nepiť!

Raňajky do postele síce môžu vyzerať romanticky, no to je práve začiatok konca. Omrvinky, sem tam vyliata káva alebo džús http://www.tvnoviny.sk/domace dokážu s matracom urobiť zázraky. Nespoliehajte sa na to, že máte na matraci obliečky. verte, že omrvinky sa dostanú aj cez nich a o tekutinách ani nehovoriac.

  1. Zákaz vstupu

Máte domáce zvieratá? Aj my sme s nimi niekedy spali v posteli. Ak však chcete, aby vám matrac vydržal aspoň púť rokov, musíte sa zariadiť inak. Problémom nie sú ani tak chlpy ako pazúry. Zvieracie pazúriky dokážu s matracom urobiť hotové zázraky, no bohužiaľ, v tom negatívnom zmysle slova.

  1. Pracujte inde

Istú dobu som pracovala z domu a keďže prevažná časť mojej pracovnej náplne vyžadovala prácu na počítači, vykonávala som ju z postele. Viete čo sa stalo po asi dvoch mesiacoch? Na mieste, kde som sedela, som si doslova vysedela dieru, na ktorej sa nedalo spať. O tom, ako ma bolel chrbát, ani nebudem hovoriť.

  1. Neskáčte po nej

Viem, že asi v dospelosti nebudete po posteli skákať ako malé deti. Mám na mysli skôr spôsob zaobchádzania s vašim matracom. do postele sa nevrhajte, nechoďte po nej hore dole nohami a určite na nej neskladujte ťažké veci po dlhšiu dobu.Žena v zlatom lesklom tričku sedí v posteli, číta časopis a pije kávu.jpg

  1. Upratujte

Viem, že toto je skôr o tom, čo robiť máte, ale je to podstatné. Posteľ a matrac udržiavajte naozaj v čistote. Pravidelne vymieňajte obliečky a nezabudnite ani na vysávanie.