Pokrok v technológiách nedokážeme zastaviť

V mnohých oblastiach života sa neustále stretávame s množstvom noviniek, ktoré majú za úlohu zaujať nás až natoľko, aby sa stali ťahúňmi v danom segmente, čo sa nepodarí každému produktu. To sa ale nedá povedať o LED osvetlení, to sa stalo zaujímavým okamžite ako sa objavili prvé kusy na trhu, a vďačí za to hlavne technológii, ktorou sa vyrábajú.

Farby a diaľkové ovládanie patrí k LED-kám

Svet sa v súčasnosti trápi vážnymi otázkami spojenými s ekológiou, ktorú ohrozuje činnosť človeka až na toľko, že musíme pristúpiť k serióznym krokom na zamedzenie znečisťovania ovzdušia, aby budúce generácie mohli dýchať čistý vzduch a príroda neskolabovala. LED technológia je súčasťou tohto boja, pretože prináša na trh led žiarovky výrobky šetrné k životnému prostrediu, druhým kľúčovým bonusom je energetická úspornosť, potom primeraný výkon, a tiež dlhá životnosť týchto produktov.

Pri vývoji nových, ekologických výrobkov sa firmy sústredia na to, aby boli nielen praktické, funkčné, ale aj dizajnovo zaujímavé a kráčali v šľapajách trendov. Osvetlenie tvorí jednu z mnohých súčastí tvorby interiérov, ale aj exteriérových návrhov, a preto sa jej venuje takisto veľká pozornosť. LED žiarovky sú výbornou náhradou, tie je možné v svietidlách ako sú lampy či lustre iba vymeniť za LED-ky, pretože pätice sú kompatibilné s halogénovými žiarovkami. Svietiť však budú rovnako dobre všade tam, kde doposiaľ. Z ponuky je možné vybrať si teplé, studené alebo neutrálne odtiene bieleho svetla.

Klasiku už dokážeme nahradiť plnohodnotne

Diaľkový ovládač vám uľahčí ich zapínanie a vypínanie, ale aj zmenu intenzity či odtieňa svetla, takisto je možné navoliť si aj stmievanie. LED RGB a RGB-W žiarovky svietia farebným svetlom, ktoré určite rozjasní a rozveselí priestor celým spektrom farebných lúčov svetla. Párty či oslavy tak budú mať osobitú atmosféru, v lesku farebnej hudby sa hostia budú môcť zabávať oveľa intenzívnejšie. LED žiarovky zaujmú miesto po bežných žiarovkách s päticami MR16, GU10, G9, E27, E14. Klasický tvar banky halogénových žiaroviek je stále žiadaný prevažne vyznávačmi retro štýlu, nemusia sa ho však vzdať, pretože edícia RETRO FILAMENT je navrhnutá presne v tomto duchu.